Verhuur

HUREN IS OOK EEN MOGELIJKHEID (zie verhuurvoorwaarden)

Tijden veranderen. Inkomens veranderen. Veel redenen kunnen er zijn om te besluiten voor de HUUR van bruidsjapon of gala/cocktailkleding, te gaan.

Belle Avance gaat daar in mee!

De trouwdag is bepaald of het feest is in zicht. U gaat op zoek naar een passende outfit. Omdat uw budget de aankoop van een japon niet toelaat of u hecht geen meerwaarde aan het in eigendom hebben van een japon dan is HUREN een goed besluit. Ook kan een reden zijn dat u denkt de japon slechts eenmaal te dragen. (voor een bruidsjapon heel begrijpelijk natuurlijk) , voor een avondjapon of cocktailjurkje vindt u het wellicht te kostbaar voor slechts 1x. De volgende gelegenheid draagt u immers graag wat nieuws/anders.

Ook voor de jongeren onder ons, kan de “groei” meespelen: past de japon het volgende jaar nog?

HUREN is een voordeliger optie dan KOPEN.

Bij HUUR van een japon , wordt de japon TIJDELIJK aangepast aan Uw figuur. Er wordt ingenomen of uitgelegd en de juiste lengte wordt bepaald. In bepaalde gevallen wordt hiervoor een kleine meerprijs in rekening gebracht.

Het mag duidelijk zijn dat , bijvoorbeeld, een sleep NIET wordt ingekort of anderszins veranderingen aangebracht, die het model van de japon volledig veranderen.

Dit alles in overleg met Belle Avance waarbij de beslissing van Belle Avance doorslaggevend is.

 

Niet ALLE japonnen van de collectie komen voor HUUR in aanmerking. Vraagt U naar de mogelijkheden.

Een bruidsjapon of avondjapon wordt slechts drie keer verhuurd. Belle Avance houdt bij WANNEER en op WELKE locatie de japon gedragen is. Zo bent U vooraf op de hoogte van de historie van de japon.

Na drie keer verhuur wordt de japon tegen een zeer gereduceerd tarief te koop aangeboden.

Vraagt U in de winkel naar deze japonnen.

Tussen 2 verhuurperiodes van een japon, moet minimaal een periode van twee maanden zitten. Dit omdat de japon teruggebracht moet worden naar de oorspronkelijke maat en staat, de japon moet worden gereinigd en mogelijk hersteld.

Daarnaast is er dan ruim de tijd de japon naar Uw wensen, de benodigde veranderingen te laten ondergaan.

Het KAN gebeuren dat een door U gereserveerde (bruids)japon bij de voorgaande huurperiode onherstelbaar is beschadigd of door diefstal verloren gegaan. U heeft dan ruim de tijd een andere japon uit te zoeken en de vereiste aanpassingen aan te laten brengen.