Kapsels en Visagie

Het is mogelijk uw bruidskapsels of feestkapsels en professionele make-up, door ons te laten verzorgen. Neem daarvoor de tijd.

Voor de aanstaande bruid die bij Belle Avance haar japon heeft gekocht: maak een afspraak voor een “proef” tijdens een doorpas. In overleg met U proberen we een aantal modellen/kapsels uit. Wij adviseren U maar natuurlijk neemt Uzelf de eindbeslissing welke kapsel en soort make-up het gaat worden.

Heeft U de haaraccessoire al? Neem die dan mee naar de proefsessie! Tijdens een doorpas is het voor de aanstaande bruid een rustgevende gedachte te weten hoe het “totaalplaatje” eruit komt te zien met kapsel en make-up. Zo maakt U een weloverwogen keus en kunt u de post “bruidsstress” al van uw lijstje afvinken!

Nagelstyling is een “must” voor iedere bruid! Wij geven de mogelijkheid om bij ons “één-dags nagels” te laten plaatsen. Denk niet dat Uw nagels niet belangrijk zijn doordat U mogelijk handschoenen draagt op uw trouwdag. Nagels zijn altijd zichtbaar, denk aan: het uitwisselen van de trouwringen… er worden foto’s gemaakt…

f2270004